divendres, 14 de desembre del 2012

BON NADAL!!


Benvolguts pares i mares,

Estant molt prop les festes nadalenques passem  a informar-vos de totes les activitats que hem preparat per a aquest mes de desembre.

1.       El dimecres 19 de desembre els alumnes de 2-3 anys a les 9.30  cagaran el Tió

2.      El dijous 20 de desembre els alumnes de 0-2 anys a les 9.30  cagaran el Tió


3.      El divendres 21 de desembre , de 9:30 a 11.00 h., arribarà el Pare Noel per als nens i nenes de les aules de “ Girafa” i “  Cocodril ” i “Lleó”; de 11:00 a 12:00 per als nens i nenes de les aules de  "Elefants" i "Zebres" i de 12:00 a 12:30 a les aules de "Koala" i "Panda"

Els  alumnes i l’equip de la Gruneta us invitem, pares i mares,  al nostre centre a estar presents a l’arribada del Pare Noel

Recordeu que per  celebrar aquest dia  necessitem la vostra col·laboració i preguem que :

·         Vingui com a mínim  un adult per part de la família.
·         Tots els nens i nenes  vagin vestits de color roig i portin un barret de Pare Noel.
      ( marcat amb el nom)

A més passem a informar-vos que les vacances de Nadal començaran el mateix divendres dia 21, a la tarda, fins el 7 de gener de 2013,  inclòs. Aquest divendres dia 21 no hi haurà servei de menjador.

El dia 8 de gener. inici de classe,  celebrarem el Dia de la Joguina, i per aquest motiu tots els nens i nenes podran portar al centre una joguina de casa seva per jugar, la qual es retornarà el mateix dia. ( CAL POSAR EL NOM)


El regidor d’ Ensenyament, la directora, les educadores i el personal no docent  de La Gruneta aprofitem aquesta avinentesa per saludar-vos cordialment i desitjar-vos el millor en aquests dies nadalencs i sempre.
                                 
                     

                            BONS NADALS I FELIÇ ANY NOU 2013 !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada